Biodanza in de Franse Ardennen van 22-27 juli 2018

Carte non disponible

Quand / Wanneer
dim 22/07/2018 - ven 27/07/2018
16:00

0

Organisé par / Georganiseerd door :   Annette Heynderickx  
email : biodanzarosa@icloud.com
web : http://www.biodanzainvlaanderen.be
tél : +31(0) 6 40 58 33 78

Catégories / Categorieën


Great dancers are not great because of their technique, they are great because of their passion, Martha GrahamDANSEN ÍS LEVEN

« EXPANSIE »

Ís mijn eigen wezen dat zich openbaart

Het is lichaam zijn, eenheid voelen op alle niveaus in een continue openbaring. Niets « binnen in mij”  blijft hetzelfde. Het is mijn lichaam getransformeerd in het licht en de erotiek van het alledaagse, in de ontmoeting met de ander. Het is het vuur dat noodzaak voelt, om dat wat me belemmert  los te laten. Me te openen voor alle mogelijkheden van het leven. Het is de vlam binnenin mij die bezielt. De vreugde die zich hecht aan het leven, energie en dynamiek nodig om mijn eigen (leef) ruimte te creëren,

Om alle facetten van het leven tot expressie te brengen en gepassioneerd- durft te zijn –  diegene die ik op dit moment ben, de vrijheid geeft om mijn natuurlijk élan te leven.

Deze vijfdaagse nodigt je uit om de knisperende sensibiliteit van het lichaam te vergroten. Te genieten van alle grote en kleine genoegens van het leven.

Kom en dans zoals Leonard Cohen zo prachtig zingt;

« Dance me to your beauty with a burning violin
Dance me through the panic till I’m gathered safely in
Lift me like an olive branch and be my homeward dove
Dance me to the end of love… »

LOCATIE: Centrum Buirefontaine. Picardie Franse Ardennen. Het is hier niet zo ver vandaan -vanuit Antwerpen slechts circa 200 km. Deze plek is al jaren een geliefde plek voor velen, waar ik dan ook met veel vreugde zeer gewaardeerde Biodanza workshops geef.

We dansen s’ ochtend voor de lunch en s’avonds na het diner. Er zijn twee danssessie per dag m.u.v. woensdag dan dansen we alleen in de ochtend. Tussendoor is er ruim de tijd om te lezen, luieren, kuieren of wat dan ook!

KOSTEN De kosten voor deze week zijn, op basis van een tweepersoonskamer met volledig pension, inclusief workshop € 579 euro.

Er is gelegenheid om met je eigen Camper of tent te komen. Inschrijven;

http://www.biodanzainvlaanderen.be/agenda/biodanza-in-de-franse-ardennen/