Biodanza Melle (bij Gent) op vrijdagmorgen

Chargement de la carte…

Quand / Wanneer
ven 31/05/2019
10:00 - 11:30

0

Organisé par / Georganiseerd door :   Olga & Gaston  
email : olgab9000@gmail.com
web :
tél : N/D

Où / Waar
Entre Cour & Jardin

Catégories / Categorieën


Door te dansen, voelen we ons levendig. Door de muziek, de beweging en de ontmoeting van de ander in de dans raken we aan allerlei aspecten van het leven. Biodanza is de dans van het leven en het is een geniale manier om als mens te groeien en diep contact te maken met jezelf en met de ander.”

Biodanza helpt om levensvreugde en kracht terug te winnen of ze te versterken. Het vermindert stress en zorgt voor ontspanning. We herstellen de verbinding met ons lichaam en leren zo onze behoeften beter aan te voelen en ons zelfbeeld te versterken. Het is een weg naar meer vitaliteit en eigenwaarde: via eenvoudige dansen en oefeningen op specifiek uitgekozen muziek.

(Er worden geen danspasjes aangeleerd. Iedereen danst en beweegt vanuit zijn eigen kunnen. Het gaat hem om de vreugde in het bewegen en de bereidheid om mee te gaan op de impulsen van de muziek.)

Olga & Gaston nemen je mee doorheen deze reis van 5 lessen (26 apr, 10, 24 mei, 14, 21 jun 2019). Je kan een losse les volgen. Graag inschrijven bij Olga 0477 47 58 50