Dansdag Isis ontsluierd

Chargement de la carte…

Quand / Wanneer
dim 21/01/2018
10:15 - 17:30

0

Organisé par / Georganiseerd door :   Greet Selderslaghs  
email : greet.selderslaghs@skynet.be
web : http://www.itworkstomove.eu
tél : 015620635

Où / Waar
Bibliotheek Zemst

Catégories / Categorieën Pas de Catégories


 

In het hart van elke winter zit een trillende lente, en achter de sluier van elke nacht zit een glimlachende dageraad. Kahlil Gibran

Hartje winter, duister, koud. Het lijkt wel of alles in de natuur stilstaat. Bomen kaal, geen bloesems, laat staan vruchten te bespeuren. Alles lijkt ingeslapen. Toch is dat maar schijn, want in alle stilte verzamelen bomen hun kracht, maken botten zich klaar, vindt zaad zijn kiemkracht. De kringloop van leven, dood en hergeboorte gaat oneindig verder. Het mysterie van het leven ontvouwt zich in elke regendruppel, in elke zonnestraal, in de ogen van elk mens … Mannen en vrouwen herinneren zich hun diepste oorsprong, hun verlangen naar de sterren, hun behoefte aan verbondenheid.

Op een mooie winterdag nodig ik je uit om bij wijle uitbundig en dan weer ingetogen het mysterie te dansen. Om je vertrouwen in het leven te hernieuwen, om aan een donkere hemel de sterren te zien. Dans je mee?

Praktisch:

Zondag 21 januari 2018

Ontvangst 10.15 u, start 10.30, einde rond 17.30

Bibliotheek Zemst, Schoolstraat 23, 1980 Zemst

Deelname: normale prijs: 77 €, vroegboekprijs bij inschrijving en betaling voor 6 januari: 72 €.

Klik hier om je in te schrijven, en schrijf het juiste bedrag over op rekeningnummer BE90 9796 4293 8132 van Sunny Side Up vzw.

Breng een lekkere hartige schotel mee om te delen voor de lunch (koelkast en klein fornuis ter plaatse). Koffie, thee, fruit en koekjes staan klaar.

 

Om ’s middags te rusten, kan je een matje, deken en kussen meebrengen

Deze dag is bedoeld voor m/v met Biodanza ervaring – en/of ervaring met persoonlijke groei, je kan altijd even bellen op 015/62 06 35

Je bent heel welkom!

Greet

www.itworkstomove.eu