De Magische Kracht van Muziek

Chargement de la carte…

Quand / Wanneer
dim 02/12/2018
10:30 - 17:30

0

Organisé par / Georganiseerd door :   Greet Selderslaghs  
email : greet.selderslaghs@skynet.be
web : http://www.itworkstomove.eu
tél : 015620635

Où / Waar
Bibliotheek Zemst

Catégories / Categorieën


Stil. Doodstil. Dat is het beeld dat de natuur ons geeft. Bomen staan er kaal bij, nu ze hun bladeren hebben losgelaten, hun takken scherp afgelijnd tegen de einder. Aan de oppervlakte groeit en bloeit er niets. Alles roerloos. Of is dat maar schijn? Want in het geheim, ondergronds, stoomt heel de natuur zich klaar voor een nieuwe start.
In het vertrouwen dat na de lange winter een sprankelende lente komt. Vertrouwen dat ook ons kan vervullen, telkens weer opnieuw, bij alle ups en downs van het leven.
Ook wij kunnen meer helderheid verkrijgen door stil te staan, los te laten wat ons niet meer dient, ons over te geven, te ver-stillen.
Gedragen door de muziek die ons vervult met kracht, en dan weer ontroering oproept, verwondering. We duiken de wereld van de mythes in, verhalen voorbij tijd, plaats en ruimte die ons doordringen van het mysterie van het leven …
Je zal doorheen deze dag verwondering, verbinding, diepgang ervaren. Meer dan ooit vervuld raken van de magische kracht van het bestaan.
Dans met ons mee, doe jezelf deze dag cadeau , schrijf je vandaag nog in …

Deelname: normale prijs: 77 €, vroegboekprijs bij inschrijving en betaling voor 22 november: 72 €.
Mail me om je in te schrijven, en schrijf het juiste bedrag over op rekeningnummer BE90 9796 4293 8132 van Sunny Side Up vzw.
Breng een lekkere hartige schotel mee om te delen voor de lunch (koelkast en klein fornuis ter plaatse). Koffie, thee, fruit en koekjes staan klaar.

Om ’s middags te rusten, kan je een matje, deken en kussen meebrengen
Deze dag is bedoeld voor m/v met Biodanza ervaring – en/of ervaring met persoonlijke groei, je kan altijd even bellen op 015/62 06 35
Je bent heel welkom!

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *