Verdiepingsvivencia – De helende kracht van Wintertijd – MORTSEL

Chargement de la carte…

Quand / Wanneer
ven 30/11/2018
20:00 - 22:30

0

Organisé par / Georganiseerd door :   Yvi Van ham  
email : yvivh@yahoo.com
web :
tél : N/D

Où / Waar
de Feniks - Walpurgis

Catégories / CategorieënDe winter nodigt ons uit om te vertragen en meer naar binnen te keren. Ons metabolisme vertraagt, we willen meer slapen, we zoeken warmte en gezelligheid op, dicht bij onszelf en bij de ander(en). Net zoals de natuur maken we een beweging naar binnen toe, niet alleen fysiek door meer in huis te zijn maar ook naar onze eigen binnenwereld. Het is een uitnodiging om stil te staan bij wat er zich vanbinnen afspeelt en om dit met zachtheid te voelen, te voeden en te koesteren. Uiterlijk lijkt het alsof er in de winter niet veel gebeurt. Niets is minder waar. Grotendeels onzichtbaar bereidt de natuur zich voor op de explosie van hernieuwd leven in de lente. Winter-tijd is niet stilzitten. Wintertijd is herbronnen, vernieuwen, dieper wortelen. Dat vraagt tijd. Wintertijd is nodig. Gun ook jezelf wintertijd!

Deze verdiepingsvivencia (genoeg Biodanzaervaring nodig) nodigt je uit om naar binnen te gaan, je te verbinden met wat er zich binnenin afspeelt. Een vivencia die je uitnodigt te luisteren en te genieten van de synesthesie van je lichaam. Om van daaruit te gaan verbinden met de anderen en nog dieper te wortelen in wie jij bent.

Inschrijven is noodzakelijk voor deze vivencia. Twijfel je of je genoeg Biodanza-ervaring hebt, contacteer me dan eerst even.

AANMELDEN:
Yvi Van ham
0497/177.366
yvi@yvivanham.be
Investering: €15