Wekelijkse Biodanza voor volwassenen in Leuven

Kaart wordt geladen...

Quand / Wanneer
mer 05/02/2020
19:30 - 22:00

0

Organisé par / Georganiseerd door :   Franceska Everaerts  
email : franceska.biodanza@outlook.com
web : http://vormingformation.wix.com/biodanza-franceska
tél : 0495/74.78.07

Où / Waar
Bewegingscentrum Blauwe Reiger

Catégories / Categorieën


Biodanza is een heel aangename manier om even alle stress en zorgen te vergeten door volledig in het hier en nu te genieten van het samen dansen. Het is de combinatie van muziek, beweging interacties en emotie die de mensen positief stimuleert en ontspannend werkt. Tijdens het dansen wordt er niet gesproken waardoor we dieper in contact komen met onze lichaamstaal en meer intuïtief gaan bewegen.

Iedereen is welkom en je hoeft er helemaal niets voor te kunnen. Iedereen danst op zijn eigen unieke manier en in zijn eigen tempo. Een biodanza sessie begint met actieve en ritmische dansen. Daarna volgen rustige en ontspannende dansen. De bedoeling is om ons lichaam weer in evenwicht te brengen en ons goed in ons vel te voelen. Al dansend leren we ook om meer zelfvertrouwen te krijgen en ons te tonen op een authentieke manier. We leren om met plezier in contact te gaan met anderen en om met meer openheid en vertrouwen in het leven te staan.

Mensen die al een tijd wekelijks biodanza volgen ervaren al snel de positieve effecten. Ze voelen meer vreugde in hun dagelijks leven en krijgen meer voldoening in hun relaties en op hun werk. Het leuke aan Biodanza is dat je er helemaal geen inspanning voor hoeft te leveren en dat je gewoon al dansend ontdekt hoe aangenaam en deugddoend het leven kan zijn.

Kennismaking: 3 ontdekkingslessen voor 20 euro . Daarna kies je voor een vijfbeurtenkaart aan 60 euro of een tienbeurtenkaart aan 100 euro.

ER BLIJFT ALTIJD DE MOGELIJKHEID OM BIJ DE GROEP AAN TE SLUITEN !