Wekelijkse Biodanzagroep woensdagavond Deurle (Gent)

Chargement de la carte…

Quand / Wanneer
mer 25/11/2020 - jeu 26/11/2020
19:30 - 21:30

0

Organisé par / Georganiseerd door :   Katharina Mertens  
email : katharina@bio-danza.be
web : http://bio-danza.be/
tél : N/D

Où / Waar
The Healing Garden

Catégories / Categorieën


In Biodanza maak je tijd om samen te bewegen, te genieten, te ontspannen, de stress uit je lijf te dansen en onze uniekheid en vreugde vorm te geven op mooie zorgvuldig gekozen muziek.

Hartelijk welkom om: deel te nemen, op jouw manier te bewegen zodat je dans ontstaat, telkens opnieuw. Je kunt aan een les deelnemen met en zonder Biodanza-ervaring. Het aanbod met prijzen en voorwaarden vind je hieronder. Heb je nog vragen, contacteer me gerust.

Info en proeven

Tijdens een proefles kan wie een eerste keer Biodanza® doet instappen. Dertig minuten vóór de aanvang van een les krijg je uitleg over Biodanza, hoe een les verloopt en er is ruimte voor vragen.
Nadien dansen we een vivencia, zo noemen we een Biodanzales, en kan je zelf ervaren wat het voor jou kan betekenen om op regelmatigere basis Biodanza te doen. De eerste proefles is gratis.

NU INSCHRIJVEN

Wekelijkse groep

Door regelmatig samen te dansen, creëren we als groep een warme bedding waarin ruimte is voor groei, verdieping en plezier. De wekelijkse lessen zijn de basis van het Biodanzasysteem . Geleidelijk, op je eigen ritme beweeg je en zo ervaar je de positieve effecten voor jezelf en ook in je dagelijkse leven.

In Deurle op woensdag van 19u30 tot 21u30

The Healing Garden Klapstraat 133, 9831 Deurle Sint-Martens-Latem.
Info voor proevers om 19:00, start vivencia (Biodanzales) met alle dansers om 19:30.