Biodanza wekelijks in Herent

gegeven door Franceska

Op woensdag 6 september ben je welkom voor een ontdekkingsles Biodanza in zaal De Wildeman Schoolstraat 15 te herent

Biodanza is een heel aangename manier om even alle stress en zorgen te vergeten door volledig in het hier en nu te genieten van het samen dansen. Het is de combinatie van muziek, beweging interacties en emotie die de mensen positief stimuleert en ontspannend werkt. Tijdens het dansen wordt er niet gesproken waardoor we dieper in contact komen met onze lichaamstaal en meer intuïtief gaan bewegen.

Iedereen is welkom en je hoeft er helemaal niets voor te kunnen. Iedereen danst op zijn eigen unieke manier en in zijn eigen tempo. Een biodanza les begint met actieve en ritmische dansen. Daarna volgen rustige en ontspannende dansen. De bedoeling is om ons lichaam weer in evenwicht te brengen en ons goed in ons vel te voelen. Al dansend leren we ook om meer zelfvertrouwen te krijgen en ons te tonen op een authentieke manier. We leren om met plezier in contact te gaan met anderen en om met meer openheid en vertrouwen in het leven te staan.

Mensen die al een tijd wekelijks biodanza volgen ervaren al snel de positieve effecten. Ze voelen meer vreugde in hun dagelijks leven en krijgen meer voldoening in hun relaties en op hun werk. Het leuke aan Biodanza is dat je er helemaal geen inspanning voor hoeft te leveren en dat je gewoon al dansend ontdekt hoe aangenaam en deugddoend het leven kan zijn.

Periode van 6 september tot 26 juni 2024
Tijdstip elke woensdag om 19u30 tot 21u30
Uitgezonderd
Locatie zaal van de Wildeman
hoolstraat 15  te 3020 Herent
(op GoogleMaps)
Prijs Kennismaking: 3 ontdekkingslessen voor 25 euro. Daarna kies je voor een vijfbeurtenkaart aan 75 euro ofwel een tienbeurtenkaart aan 120 euro.
Aanmelden Reservatie verplicht: 0495/74.78.07
Contact Tel : 0495/74.78.07
Website: Biodanza-Franceska
Extra info
Geen ervaring vereist
18 – 99

Lijst van leraren