Leuven
Biodanza wekelijks
Sofie

Biodanza te Leuven (wekelijks)

Cursus gegeven door Sofie Hoebeeck

Bewegen, dansen, vertragen, ademen, dromen, lachen, voelen, naar elkaar luisteren, verbinden…

Biodanza is een wetenschappelijk ondersteund systeem dat helpt om je goed te voelen in lichaam en geest. Het is doordacht en briljant om uw hele potentieel als mens te openen.​

​Het is een systeem van menselijke ontwikkeling dat zorgt voor een affectieve verbinding met andere mensen, dat je gezondheid een boost krijgt en dat je voelt dat jij het bent die zelf vorm kan geven aan je leven.

Via muziek  en ontmoetingssituaties binnen de groep geef ik betekenis aan bewegingen.

​Doorheen de vivencia, een opeenvolging van eenvoudige oefeningen op expressieve muziek (klassiek, jazz, rock, primitieve ritmes…) ervaar je een intense beleving van het hier en nu en krijg je de kans om tijdens de les meer in contact te komen zet jezelf in de anderen. Je danst op jezelf, met z’n twee of in groep.

Ik heb geen ervaring nodig in het dansen. Iedereen die kan bewegen, kan Biodanza doen. Biodanza neemt je gewoon mee, de beweging veroorzaakt in het moment zelf.

Welkom op de wekelijkse les op maandag in Leuven!

Periode 4/09/2023 tot 25/06/2024
Tijdstip maandag vanaf 19u45 tot 21u45
Uitgezonderd schoolvakanties
Plaats Gezondheid Magic Vaartstraat 78 bus 0 3000 Leuven
Prijzen in sessie: 20€. Ontdekking 4 aanvullende sessies: 60€ (aftrekbaar van het abonnement) Abonnement van september tot december: 190€.

Vooraf te betalen: BE11 1030 4360 9248

Aanmelden via mail of bericht
Contact Tel: 0476/389768 / E-mail: sofiehoebeeck86@gmail.com Website: https://sofiehoebeeck.wixsite.com/website/ facebook: Biodanza Solar
Extra info

Lijst van leraren