Aloha Biodanzavakantie in Orval

Cursus gegeven door Nanja en Karel

De ‘Spirit of Aloha’ gaat over een houding waarbij je een liefdevolle verbinding aangaat met alles in én rondom jou. En dat ‘alles’ is geen abstract begrip maar wordt heel concreet ingevuld, en benoemd als familie. Alles wat je kan zien, horen, ruiken, voelen, denken, … alles waarover je kan praten, wat je kan verlangen  … je angsten ook, je kwaadheid, … Alles is familie en met alles kan je een liefdevolle verbinding aangaan. 

We drukken daarmee een diep verlangen uit naar een liefdevolle wereld, waarin we in vrede en respectvol met elkaar kunnen samenleven. 

Ieder van ons heeft het vermogen in zich, heeft alle ‘kennis’ in zich om dit verlangen te realiseren. We moeten alleen een manier vinden om deze kennis om te zetten in praktijk. Biodanza helpt ons daarbij. 

Biodanza als de Kunst om Lief te hebben. 

De Poetica van de menselijke ontmoeting. 

 

De sleutel tot een liefdevolle wereld is de menselijke ontmoeting. Biodanza nodigt ons uit tot  een levenshouding waarbij liefde en respect de basis zijn voor een liefdevol contact met de ander. 

Op deze manier liefhebben is een kunst, het is geen vanzelfsprekendheid en het is ook geen strategie, het veronderstelt gevoeligheid, intuïtie, afstemming, visie, creativiteit … kortom, de inzet van al onze potenties. 

Biodanza geeft een antwoord op de vraag: Hoe leer ik de kunst om Lief te hebben? Hoe word ik kunstenaar?  

Periode 2 tem 7 augustus 2024
Tijdstip vrijdag 18u tot woensdag 16u
Uitgezonderd
Locatie Ferme Bois-le-Comte, Orval
Prijs vroegboekprijs tot 22 januari: € 695

nadien: € 740

Deze prijs is voor een 3-4-persoonskamer.  Dansen, logement en alle eten inbegrepen.  Als je een 1- of 2-persoonskamer wil, is er een extra bijdrage.

Aanmelden nanja@levensplezier.be
Contact Tel : 0497-605282 / Email: nanja@levensplezier.be
Website: www.levensplezier.be 
Extra info Biodanza-ervaring is nodig.

Lijst van leraren