Biodanza extensie ‘Het pad van Extase’ in Sorbs (Frankrijk)

Cursus gegeven door Nadia Costa Robin, georganiseerd door Annette Heynderickx

In Biodanza wordt de ervaring van totaliteit gekoppeld aan transcendentie. En aan het vermogen van elk individu om voorbij zijn identiteit zich te verbinden met iets groter dan zich-zelf.
Het is de mogelijkheid van toegang tot hogere staten van bewustzijn, die mensen kunnen bevrijden van mentale en emotionele gewoonten die ons van het leven afsnijden.  En die afhankelijk zijn van zowel omgevings- als innerlijke omstandigheden die in de huidige tijd uiterst moeilijk te vinden zijn.

Biodanza vertegenwoordigt een waardevolle bijdrage, naast andere disciplines, die zoeken naar gemakkelijke toegang, tot staten van verhoogde perceptie, bewustzijnsverruiming en mystieke levendigheid.
De fenomenologische studie naar de Hoogste Ervaring heeft universele kenmerken aan het licht gebracht zoals: het met “zekerheid” weten dat we geen geïsoleerde wezens zijn, dat we deelnemen aan de verenigende beweging van de kosmos met het gevoel deel uit te maken van de schepping.

Een gevoel van vrijheid, toegang tot het eeuwige heden.

Deze workshop is bedoeld voor Biodanza docenten en voor studenten van de Biodanza Scholen vanaf het 3e jaar.

Nadia Costa Robin, is een didactisch leraar van het eerste uur. Directrice van de School voor Biodanza Zwitserland. Het is heerlijk om ons door Nadia mee te laten nemen in deze vivencia en van haar te mogen leren het pad naar Extase. Het zal ons allemaal deugd doen. Nadia is een topper. Het is een grote eer dat ze deze extensie Pad van Extase voor ons verzorgt.

Periode 21 – 26 augustus 2023
Tijdstip aankomst maandagavond met gezamenlijk diner
vertrek zaterdag na het ontbijt
Uitgezonderd
Locatie Latude, 34520 Sorbs, France
Sorbs ligt in een uitgestrekt natuurgebied met uitzicht op de Cevennen. Het dorp heeft 39 inwoners.
Prijs € 650 – all-in (6 dagen waarvan de middelste vier dagen (twee modules gegeven worden)
Aanmelden Inschrijven: https://www.biodanzabreda.nl/agenda/het-pad-van-extase-door-nadia-costa-robin   of https://www.biodanzaschoolantwerpen.be/agenda/het-pad-van-extase.
Contact Tel : 0031/640583378 / Email: info@biodanzaschoolantwerpen.be
Website: www.biodanzaschoolantwerpen.be
Extra info Deze workshop is bedoeld voor Biodanza docenten en voor studenten van de Biodanza Scholen vanaf het 3e jaar. Er zijn beperkt plaatsen, wacht niet te lang met je inschrijving!

Nadia spreekt Spaans en Frans met vertaling naar het Nederlands

Lijst van leraren