Franceska Everaerts

Info

Nom / Naam

Franceska Everaerts

Telefoon / Téléphone

0495/74.78.07

e-mail

franceska.biodanza@outlook.com

Website / Site web

http://vormingformation.wix.com/biodanza-franceska

Langues / Talen

Nederlands, Français

Cours hebdomadaire / Wekelijkse groep

Volwassenen groep in Leuven (Herent)

Ervaring en Extensies / Expérience et extensions

Sinds 2006 volg ik wekelijks Biodanza in Heverlee bij Michèle De Moor. Omdat ik die Biodanza lessen zo deugddoende vind ben ik in 2010 zelf aan de biodanza school van Brussel de opleiding gaan volgen om facilitator te worden. Na drie jaar intense vorming (een weekend per maand) heb ik  in Leuven (Herent) mijn Biodanza groep gestart.

Momenteel sta ik nog onder supervisie en zal weldra mijn diploma behalen als erkend biodanza facilitator. Onze directeur, Alejandro Toro (de kleinzoon van Rolando Toro) zegt dat we pas echt ons diploma verdienen als mensen je komen vertellen hoeveel deugd ze aan je lessen beleven. Mensen komen me regelmatig vertellen hoeveel deugd ze beleven aan mijn lessen.
In 2015 volgde ik de extensie “ Biodanza voor jongeren” bij Alejandro Toro. In 2016 heb ik een Biodanza groep voor kinderen opgestart in Tienen en gedurende 10 sessies les gegeven aan kinderen van zes tot tien jaar. . Die groep bestaat momenteel niet meer. Ik heb wel de intentie om er terug mee te beginnen omdat het een super mooie ervaring is om Biodanza aan kinderen te geven.
In 2017 volgde ik de vorming “ Radicalisation et progressivité dans la Biodanza” bij Antonio Sarpe. Daar heb ik geleerd om mijn Biodanza lessen zo op te bouwen dat mensen geleidelijk aan kunnen groeien zonder zich te forceren.
Ik heb zelf al de deugddoende effecten van Biodanza in mijn leven ondervonden en het is nu mijn passie om dat gevoel van intense vreugde en geluk door te geven aan iedereen die op een heel eenvoudige en gemakkelijke manier weer in contact wil gaan met de vreugde van samen dansen. Een van de grote pluspunten in biodanza is dat er tijdens de lessen niet gesproken wordt zodat we meer afdalen in ons lichaam en vooral de lichaamstaal en het gevoel aan bod komen.

BIODANZA STIMULEERT HET MOOIE EN LICHTGEVENDE IN IEDER MENS EN GAAT ERVAN UIT DAT HET LEVEN MOOI EN ZINVOL IS.

School / Ecole

Ecole de Biodanza Rolando Toro de Bruxelles

Thema monographie / Thème monographie

Belang van het speelse element in Biodanza